Морковный пирог – рецепт

Морковный пирог – рецепт

Морковный пирог – необычная ароматная выпечка, в которой сочетается польза моркови и нежный незабываемый вкус. О том, что для приготовления пирога используется овощ не так просто догадаться! Особенно такой десерт будет полезен детям, которые не любят морковь в любом виде. Морковный пирог они съедят с большим удовольствием! Благодаря мякоти моркови коржи пирога получаются воздушными, влажными и мягкими. Для вкуса в тесто добавляется миндаль, ароматная корица, которые придают ему сочности и аромат. Приготовив такой необыкновенный десерт к чаепитию или к праздничному столу, вы наверняка удивите своих гостей!



1
Морковный пирог (торт) с творожно-сливочным кремом



Ингредиенты

Существует огромное количество рецептов приготовления десертов с морковью от самых простых пирогов до тортов с кремом и шоколадной глазурью. Предлагаем рецепт самого вкусного пирога с творожно-сливочным кремом.

Для коржей понадобится:

  • крупная и сочная морковь— 3 шт;
  • 3 яйца;
  • 1 ст.л сахара;
  • 1 ч.л разрыхлителя;
  • 1 ст.л муки пшеничной;
  • 50 гр миндаля;
  • 1 ч.л корицы;
  • 150 гр растительного масла— 150.

Для крема:

  • 100 гр сливочного масла;
  • 80 гр сахарной пудры;
  • 200 гр творога;
  • ваниль по вкусу.

Как приготовить тесто для морковного пирога

  • Миндаль мелко измельчить в мясорубке, а можно специальным молоточком. Нам необходима консистенция мелкой крошки. Если нет под рукой миндаля – замените его грецким орехом, вкус торта все равно будет замечательным.
  • Натираем основной ингредиент тортика – морковь на терке. Лучше выбирайте мелкую терку, чтобы коржи получились мягкими и сочными. Сорт моркови для торта выбирайте крупный и сочный.
  • Приступаем к приготовлению теста для коржей: сахар взбить с маслом, добавить к смеси яйца, продолжая взбивать. Его консистенция должна быть жидковатой, кремообразной и негустой.
  • Отдельно соединяем сухие ингредиенты для теста: в просеянную муку добавить разрыхлитель, корицу и миндальную крошку.
  • Xamirning quruq qismini suyuqlik bilan aralashtiring. Endi xamir qalin bo'lishi kerak. To'rt sabzi burilish keldi. Biz uni testga yoğuramiz.
  • Xamirni 4 qismga bo'linishi kerak. Pergament bilan qoplangan pishirish shaklida har bir kekni pishiring. Kekning pishirish vaqti 160 daraja haroratda taxminan 20 daqiqa (pechning yopilishi kerak). Qalinlarning rangi oltin. Kekning tish papki bilan tayyorligini tekshiring, u quruq bo'lishi kerak. Agar bir oz ho'l bo'lsa, pirojnoe hali tayyor emas. Kirlar formada salqin, darhol chiqarmang, aks holda ular buzishi mumkin.

TRAK O'YINCHI BOShQA KREM

Bormlarning nozik ta'mini to'ldiradigan mazali krem \u200b\u200btayyorlash uchun, bu yog 'miqdorini chang shakar bilan urish uchun, keyin tvorogni urish va taxminan 5 daqiqa davomida urish kerak. Qaymoq havo va yorug'lik bo'lishi kerak. Endi siz tort hosil qilishingiz mumkin. Yog 'ko'tarilgan sovutgichni krem \u200b\u200bbilan tekislang, tortning chetlarini tekislang, yon tomonlar bilan krem \u200b\u200bbilan yuving. Sovutgichda sovutish uchun tortni 30 daqiqa davomida qo'ying.
Siz shirinlikni o'zingiz yoqtirganingiz uchun bezashingiz mumkin. Agar vaqt etarli bo'lmasa, shunchaki pirogning yuqori qismini krem \u200b\u200bbilan moylang, tepada yong'oq bilan seping. Siz shokolad muzlashingizni tepaga quyishingiz mumkin. Masofaviy joziba, sabzavot shaklida sabzavot shaklida dona zargarlik buyumlarini beradi.

2
Sabzi pirog tayyorlash uchun foydali maslahatlar

  • Agar siz qizarish paytida sabzi ta'mini umuman sezmang, agar siz vanil yoki vanilla shakarni xamir qo'shsangiz, siz tsitrus, tuproq doljin yoki xushbo'y alkogol yordamida xamirga maxsus ta'm berasiz.
  • Draderga sabzi, uni itarmang. Xavotir olmang, shijoblar juda shirali sabzi yaxshi pishirilgan.
  • Yumshoq va havo pechene olish uchun xamirga juda yaxshilab aralashtirmang.

Sabzi pirog, ularning sog'lig'i haqida qayg'uradigan shirin tishlar uchun toping. Sabzilarning foydali xususiyatlari bu shirinlikni tanani mustahkamlash va uni karotin va minerallar bilan to'ldirish uchun juda foydali qiladi. Bir tvorog bilan sabzi kombinatsiyasi - bu bolalar menyusi uchun ajoyib shirindir. Kek va zargarlik buyumlari uchun qaymoq bilan tajriba. Balaklar uchun qaymoq sifatida murabbo yoki smetanadan foydalanishingiz mumkin.

Siz tortni quritilgan mevalar va yangi mevalar va rezavorlar bilan bezashingiz, kukun, yong'oq, shokoladli yoki hindiston yong'og'i chiplari, mastik yoki muzlatish. Desertni tayyorlash ko'p vaqt talab qilmaydi va uning unutilmas ta'mi sizni va mehmonlaringizni zabt etadi!

Izoh qo'shish

Sizning elektron pochtangiz e'lon qilinmaydi. Majburiy maydonlar belgilangan *

yaqin