Har bir ayolning mazali pishirish uchun o'z retsepti bor. Kimdir karam bilan pirog tayyorlashni yaxshi ko'radi va kimdir baliq Kulebyak baliq oladi. Ammo tvorog bilan bir tvorog bilan pishloqlar paydo bo'ladi. Axir, kvartira atrofida aylanib yurib, uy xo'jaliklarining oshqozonini siqib chiqaradigan kvartiraning atrofida aylanib yurib, uy xo'jaliklarining oshqozonini siqib chiqaradigan tvorog atrofida aylanib yurib, uy xo'jaliklarining oshqozonini siqib chiqaradi.
Kottej Pishish pilaslari yumshoq, atir, eritib, har qanday xo'jayinning orzusi. Qanday qilib pishirilgan mazali qilish kerak? Biz eng taniqli quyonlar - sodda, mazali, oddiy ingredientlardan tanlaymiz.
Tvorog bilan pishloqli pishloq
Pishloq - tvorog bilan to'ldirilgan dumaloq köfte.
Siz sinov uchun kerak: xamirturush, bir kilogramm un, ozgina tuz, bir yarim stakan sut, 70 gr. Saxar. Yog '- 3 osh qoshiq. l. Makkajo'xori va unni - bug'doyni oling.
To'ldirish uchun: 0,5 kg tvorog, 2 osh qoshiq. l. shakar kukuni, sarig'i.
- Yarim un, shakar, xamirturushni idishga quying. Sut qo'shing. Aralashtiring. Yarim soat davomida iliq joyga qo'ying.
- Tuxum, sariyog ', un, tuzni ko'pikli suyuqlikda joylashtiring. Aralashmani tanlang va bir-ikki soatga etishtiring.
- Xamirni stolga qo'ying. Uni qismlarga bo'ling.
- Har bir bo'lakning o'rtasida tishlilarni qo'lingiz bilan ishqalang, uni tvorog bilan to'ldiring. Yolk bilan va pechda 25 daqiqa davomida dog'larni moylash. Harorat - 220º.
O'tkir pishloq, sarimsoq, tug'ralgan koriander va qalampirni tvorogga qo'shib xunuk qilish mumkin.
Tvorog bilan puffs
Pishirishning tezkor usuli.
- 2 стакана муки разотрите руками с 150 гр. Margarin.
- Yolk, yarim stakan kefir qo'shing. To'pni xamirdan ko'r qilib, sovuq joyga qo'ying.
- Bir soatdan keyin uch chorakdan keyin ish qismini olib chiqing. Rulo va to'rtburchaklarga kesilgan.
- Har bir bo'lakka 1 osh qoshiq qo'ying. l. Yarim kilogramm kilogrammdan pishloq, 2 tuxum, kraxmal, to'q sariq, to'q sariq rangli plombalarni to'ldirish.
- Konvertorlarni - uchburchaklarni, sut bilan moylashni taklif eting. Пеките 1/2 часа при 180º.
Сочники с творогом
Существует много способов приготовления этого лакомства, но самые рассыпчатые сочни – из песочного теста.
- Соедините 3/4 пачки сливочного масла с двумя стаканами муки. Добавьте яйцо и две столовые ложки сахара. Замесите тесто.
- Для начинки: творог разотрите с яйцом, 3 ст. л. сахарной пудры и муки.
- Разделите тесто на равные части. Каждую раскатайте круглой лепешкой.
- В серединку окружности положите две ложки творога. Сложите заготовку пополам, разместите на железном листе для выпечки, готовьте в духовке 30 минут.
Пресные булочки с творогом
Хотите угостить своих близких печеной вкуснятиной, но катастрофически не хватает времени? Сделайте быстрые творожные булочки.
Смешайте вместе: 250 гр. творожного продукта, яйцо, 80 гр. сахара, половину стакана молока. Прибавьте 1/2 ч. л. соли и соды, 5 ст. л. кунжутного масла и 2,5 стакана ржаной муки. Вымешенное тесто нарежьте жгутиками и сформируйте булочки-улитки. Смажьте белком, обсыпьте льняными семечками. Пеките четверть часа.
Рулет с творогом
Вам понадобится: 2 стакана творога, 70 гр. спреда, 50 гр. сахара, 300 гр. муки,1 яйцо, половина чайной ложки соды, погашенной лимонным соком.
Начинка: по 2 груши и персика, 0,5 ст.л. корицы.
- Приготовьте тесто, смешав творог, жир, сахар, муку, соду, яйцо.
- Плоды очистите, нарежьте, посыпьте корицей.
- Раскатайте тесто, выложите фруктовую смесь, сверните рулетом.
Выпекайте полчаса.
Сладкие творожные булочки неплохо совмещаются с любым вареньем, так что подавайте их к чаю, кофе, какао, компоту. А выпечку с острой начинкой – к постным первым блюдам, наваристой ухе, окрошке на кефире.
Смело готовьте по нашим рецептам – они опробованы многими мастерицами кулинарного дела. А с опытом, вы сможете менять рецептуру по своему усмотрению, получая личные шедевры творожной выпечки.