Hur man sätter ut zucchini läckra?

Hur man sätter ut zucchini läckra?

Совсем скоро наступит сезон кабачков. Зеленый кладезь витаминов, так и просится на стол. Давайте разберемся, как вкусно потушить кабачки, чтобы блюдо навсегда осталось в семейной меню.



1
Как вкусно потушить кабачки – рецепт 1

Для того, чтобы приготовить тушеные кабачки с помидорами, нам нужны последующие ингредиенты:

  • кабачки – 700 г;
  • помидоры – 3 шт.;
  • lök - 1 st.;
  • morötter - 1 st.;
  • чеснок – 3 зубчика;
  • петрушка – 1 пучок;;
  • vegetabilisk olja - 3 msk.;
  • перец черный молотый – 0,5 ч.л.;
  • salt att smaka.

Matlagning:

  • Репчатый лук разрезаем на две половинки, затем половинки нарезаем тоненькими дужками.
  • Морковь очищаем и нарезаем тонкими, продолговатыми брусочками.
  • Томаты нарезаем небольшими кубиками.
  • Молоденькие кабачки не требуют чистки, достаточно промыть их водой и отрезать хвостики. Овощи нарезаем кубикам.
  • Чеснок давим или натираем на мелкой терке.
  • Ставим сковородку на плиту и добавляем масло и чеснок. Обжариваем на протяжении пары минут.

  • В сковородку добавляем нарезанный репчатый лук и пассируем его.
  • Добавляем к луку морковь и обжариваем еще 5 минут на среднем огне.
  • Добавляем помидоры и готовим еще 2 минуты.
  • Добавляем нарезанные кабачки и тушим 20-25 минут, периодически помешиваем. Если жидкости в сковороде мало, то немного добавляем воды.
  • За пару минуты до конца приготовления, добавляем мелко покрошенную зелень.

Вкусные тушеные кабачки с помидорами готовы к употреблению!



2
Как вкусно потушить кабачки – рецепт 2

Для того, чтобы приготовить тушеные кабачки со сливками, нам нужны последующие ингредиенты:

  • кабачки – 500 г;
  • сливки – 100 мл;
  • vitlök - 2 kryddnejlikor;
  • vegetabilisk olja - 3 msk.;
  • петрушка – 1 пучок;
  • перец молотый – 0,25 ч.л.;
  • salt att smaka.

Matlagning:

  • Кабачки промываем, обрезаем хвостики. Нарезаем кабачки колечками.
  • Кабачки помещаем в емкость с подсоленной водой.
  • Ставим емкость на огонь, после закипания, варим 4-6 минут.
  • Чеснок натираем на мелкой терке или мелко его нарезаем.
  • Крошим мелко петрушку.
  • Обжариваем кабачки до золотистой корочки с обеих сторон.
  • Salt zucchini, peppar, tillsätt sedan aromatisk vitlök och örter.
  • Häll grönsakerna med grädde och sjuda under locket i 8-10 minuter.

Stewed zucchini med grädde kan ätas varm och kall, trevlig aptit!

3
Hur man medvetet lägger ut zucchini - recept 3

För att förbereda stuvad zucchini i tomatsås behöver vi efterföljande ingredienser:

  • zucchini - 1 kg;
  • lök-1-2 datorer.;
  • morötter-1-2 datorer.;
  • tomatpasta - 2 msk;
  • чеснок – 3 зубчика;
  • vegetabilisk olja-2-3 msk.;
  • markpeppar - 0,5 tsk.;
  • salt att smaka.

Matlagning:

  • Skölj zucchini med vatten, skär av svansarna.
  • Skär den tvättade zucchini i rutor.
  • Vi rengör lökarna och morötter, skär sedan lökarna, och morötter är avlånga remsor.
  • Tre vitlök på ett fint grater stekas i flera minuter.
  • Tillsätt lök, morötter, vitlök i pannan och låt sedan sjuda i 4-7 minuter.
  • Tillsätt zucchini i såsen, salt, peppar efter smak. Gryta under locket i 20-25 minuter.

Zucchini -stuvningen i tomatsås är redo!

4
Hur man levererar zucchini läcker - receptet 4

För att göra zucchini i gräddfil behöver vi efterföljande ingredienser:

  • zucchini - 1,5 kg;
  • sweet Pepper - 3st.;
  • помидоры – 3 шт.;
  • gräddfil - 250 g;
  • vegetabilisk olja - 4 msk.;
  • gröna - 1 paket;
  • ground Pepper-0.5-0.7 Tsp.;
  • salt att smaka.

Matlagning:

  • Vi tvättar sötpepparna med vatten, tar bort kornen, skär i kuber.
  • Vi placerar pepparen i en varm stekpanna med olja och passerar i 3-4 minuter.
  • Rulla zucchini och skär i kuber.
  • Tillsätt peppar, hackad zucchini, stek i 15 minuter, rör om.
  • Vi tvättar tomaterna med vatten, skär i kuber cirka 1,5 cm och lägger dem till stekbehållaren. Stek i ytterligare 5 minuter.
  • Täck pannan med ett lock och koka i 5 minuter.
  • Tillsätt gräddfil till grönsaker. Salt och peppar efter smak, blanda. Gryta ytterligare 10-15 minuter. Några minuter före matlagningen, tillsätt täckta gröna, krossade vitlök.

Innan servering är det tillrådligt att låta skålen brygga i 20-30 minuter. Tack vare detta är alla komponenterna i diskarna mättade med sour grädde sås, därmed blir de mer doftande och smakligare. Stuvad zucchini i gräddfil kan serveras både med kött och en oberoende maträtt. Smaklig måltid!

Nu vet du hur läcker att släcka zucchini. Stuvade grönsaker är lågkalorier, doftande, välsmakande och frisk!

Lägg till en kommentar

Din e-post kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade *

stänga